Waarom is Stichting Verskwaliteit Nederland opgericht?

We hebben ervaren dat bedrijven in de foodsector  (MKB) vaak vaak niet goed weten waar ze allemaal aan moeten voldoen. Zogenaamde experts die mooie verhalen vertellen, brancheorganisaties die het zelf eigenlijk ook niet weten of  ‘adviseurs’ met dure of foute adviezen. Heeft u daar weleens last van? Dan bent u niet de enige! 

En daarom is Stichting Verskwaliteit opgericht. Om regelgeving niet moeilijker te maken dan het is. Wij maken het klein en praktisch met échte experts. Zij hebben meer dan 20 jaar ervaring met de overheid (ministeries, NVWA), instanties (diverse brancheorganisaties, Dierenbescherming, SKAL, vakscholen, etc.), internationale partijen in Brussel zoals UEAPME en natuurlijk heel veel food bedrijven. Met deze kennis en ervaring willen we vooral ambachtelijke food bedrijven versterken en laten groeien in een snel veranderende foodsector.

Onze expertises

Waar moet uw bedrijf, producten en etiketten aan voldoen bij leveren aan derden, etiketteren, gebruik additieven of duurzaam ondernemen? Wij hebben handige tools maar kunnen je ook begeleiden met het nemen van de juiste stappen. Geen complexe taal, wij houden het simpel!

Veilige producten = tevreden klanten = groei

Weten wat de gevaren zijn is de basis voor een veilig product. Wat je weet doe je niet fout. Helaas geldt het omgekeerde ook. Hygiënecodes staan vol met eisen maar vaak weet je niet welke gevaren hier achter zitten waardoor makkelijk fouten kunnen worden gemaakt. Als je wil groeien is het belangrijk dat je voedselveiligheid serieus neemt. Wil je groeien met een product of dienst? Wij bieden de ondersteuning voor een professionele aanpak!

Wil je de bedrijfsvoering uitbreiden met duurzaam ondernemen? Het is makkelijker dan je denkt! Zorg dat je vooruit loopt in de ontwikkelingen zodat je een meerwaarde kan bieden voor je klanten met een goed verhaal. Bovendien maakt het je bedrijf toekomstproof voor verkoop.

Ook voor duurzaam ondernemen heeft Stichting Verskwaliteit Nederland praktische adviezen op maat.

Een goede training hoeft niet duur te zijn. Digitaal zijn er eenvoudige en snelle oplossingen waarmee we jouw team of jezelf snel de juiste instructie kunnen geven. De trainingen worden op maat verzorgd door professionals die de praktijk kennen. Interesse? Maak een afspraak en we bellen om de verschillende mogelijkheden te bespreken.